Κανείς δεν φανταζότανε πριν από λίγες ημέρες την μεγάλη επιτυχία που θα παρουσίαζε η πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προπονητών Αθήνας να πραγματοποιήσει διαδικτυακά μαθήματα στα μέλη τόσο του Συνδέσμου όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Το ενδιαφέρον όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πλέον η διοίκηση του Συνδέσμου γράφει ιστορία!

Μετά λοιπόν τα πρώτα 3 μαθήματα σήμερα ακολουθεί το 4 που όμως δεν θα είναι όπως τα προηγούμενα, καθώς οι υπεύθυνοι των μαθημάτων βρέθηκαν μπροστά σε ένα αδιέξοδο ,στο οποίο με αστραπιαίες  κινήσεις το ξεπέρασαν.

Ποιο ήταν αυτό;

Η εκτίναξη του ενδιαφέροντος σε ολόκληρη την Ελλάδα με αποτέλεσμα σε λίγη ώρα να πραγματοποιηθούν με διαφορά μίας ώρας 2 διαφορετικές ομάδες  των 100 ατόμων με την ίδια φυσικά ύλη!

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό  το σημερινό 4ο διαδικτυακό σεμινάριο θα ξεκινήσει για το πρώτο τμήμα στις 17.30 έως τις 18.30, ενώ το δεύτερο τμήμα από τις 19.00 έως τις 20.00 και στο οποίο θα συμμετέχουν προπονητές από τον Εβρο, Γιάννενα, και άλλους συνδέσμους.

Εισηγητής είναι ο κύριος Γιάννης Δημητρίου με θέμα «Τι είναι η ακαδημία και η σύνδεση της με την πρώτη ομάδα»

Αξίζει να σημειώσουμε πως την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλα 2 μαθήματα.