Συνάδελφοι Προπονητές Ποδοσφαίρου Αθήνας,

Με την υπ’ αριθμ. 157/2017 διαταγή του Ειρηνοδικείου Αθηνών και με Αριθμό Μητρώου Σωματείου 31603, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας (ΣΠΠΑ) με ΑΦΜ στη ΙΔ’ Εφορία Αθηνών και διεύθυνση Άδωνη Κύρου 1 & Πατησίων 329, όπου φιλοξενούνται τα γραφεία μας.

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική σελίδα μας και σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στο χώρο μας, αρωγοί στην προσπάθειά μας.

Μια προσπάθεια ανθρώπων του χώρου μας, με στόχους και φιλοδοξίες, που θέλουν ο προπονητής της Αθήνας να συμμετέχει σε όλα τα δρώμενα του χώρου μας ενεργά και όχι να παρακολουθεί από μακριά ό,τι γίνεται.

Να μπορέσει να βελτιώσει, να προωθήσει και να λύσει πολλά από τα προβλήματα που απασχολούν το χώρο μας.

Να πει τις δικές του ιδέες και προβληματισμούς.

Να ενημερωθεί και να επιμορφωθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε να προχωράμε αυτόνομη με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, γνωρίζοντας όλα τα δρώμενα.

Στο ξεκίνημα αυτό σας καλούμε όλες και όλους να συζητήσουμε από κοντά όλα αυτά στα γραφεία μας, που λειτουργούν από Δευτέρα 10:00-13:00 και 17:00-20:00 έως Παρασκευή, να γίνετε μέλη μας, ώστε να έχουμε τη δύναμη που χρειάζεται ο προπονητής της Αθήνας να υλοποιήσει τα όνειρά του.

 

 

Μετά τιμής για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Παπακανέλλος Σπυρ.

 

 

Υ.Γ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977597056.