1. Ενημερώνονται οι προπονητές/υποψήφιοι προπονητές ότι οφείλουν να αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση proponites@epo.gr θεωρημένο και υπογεγραμμένο το έγγραφο της πράξης συναίνεσης (κάντε κλικ εδώ) για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για κάθε αίτημα (π.χ. έκδοσης ταυτότητας τριετίας, συμμετοχής σε σχολή προπονητών, έκδοσης δελτίου πιστοποίησης) που απευθύνουν στο αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ή στις Ε.Π.Σ.. Σε περίπτωση μη αποστολής του εν λόγω εγγράφου ή μη αποδοχής του περιεχομένου του, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν είναι υποχρεωμένη να ασκήσει οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια.

2. Ανακοινώνεται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναλαμβάνει την κάλυψη των εξόδων φοίτησης (παράβολο, διαμονή και διατροφή) σε γυναίκες υποψήφιες προπονητές κατηγορίας διπλώματος UEFA C. Αφορά τη συμμετοχή σε σχολές UEFA C που θα λειτουργήσουν σε όλη την Ελλάδα έως 31/12/2020. Επίσης, όσες γυναίκες κατέχουν δίπλωμα προπονητικής UEFA/ΕΠΟ και επιθυμούν την έκδοση ταυτότητας τριετίας με λήξη 31.12.2021, θα μπορούν να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία χωρίς την υποχρέωση καταβολής του παραβόλου των 200€.

3. Όσοι προπονητές ολοκλήρωσαν την παρακολούθηση μιας σχολής UEFA C και είναι σε καθεστώς αξιολόγησης έχουν τη δυνατότητα -σε περίπτωση που το επιθυμούν- να λάβουν προσωρινή ταυτότητα National (UEFA C) για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Παράβολο έκδοσης: 70,00 € (35 € υπέρ Ε.Π.Ο., 35 € υπέρ της Ε.Π.Σ). Δικαίωμα έκδοσης αυτής της ταυτότητας έχουν οι προπονητές που ολοκλήρωσαν μία σχολή UEFA C από 30/6/2018.

4. Όσοι προπονητές έχουν παρακολουθήσει μία ή και τις δύο φάσεις μιας σχολής UEFA B αλλά δεν έχουν δίπλωμα UEFA C, έχουν τη δυνατότητα -σε περίπτωση που το επιθυμούν- να λάβουν προσωρινή ταυτότητα UEFA C (διάρκειας μέχρι 30/6/2020). Παράβολο έκδοσης: 70,00 € (35 € υπέρ Ε.Π.Ο., 35 € υπέρ της Ε.Π.Σ).

5. Όσοι προπονητές παρακολουθήσουν και ολοκληρώσουν με επιτυχία σχολές προπονητών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. από 1/1/2020, έχουν τη δυνατότητα -σε περίπτωση που το επιθυμούν- να λάβουν ταυτότητα με λήξη 31/12/2021, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία και καταβάλλοντας παράβολο 130€ (65 € υπέρ Ε.Π.Ο., 65 € υπέρ της Ε.Π.Σ).

6. Ανακοινώνονται τα ονόματα των υποψήφιων προπονητών που θα πάρουν μέρος στη σχολή UEFA B (1η φάση) στο Ηράκλειο Κρήτης 13-19/1/2020 (έναρξη 13/1 και ώρα 16:00 στο ξενοδοχείο Lato). Οι προπονητές οφείλουν να καταβάλουν το συνολικό σχετικό παράβολο (για την 1η φάση – βλέπε παραπάνω) στην ΕΠΣ Ηρακλείου έως τις 11/1/2010.

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΖΕΒΕΔΑΙΟΣ
ΒΕΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΥΚΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΖΟΒΟΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΜΟΥΡΟΥΣΙΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΡΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΕΡΜΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΑΝΔΡΕΑΣ
ΛΑΓΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΚΟΥΜΠΟΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΟΥΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΡΝΑΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΛΑΜΠΙΘΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΚΟΥΖΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΜΠΑΣΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΡΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΤΖΗΜΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ