Ο Σ.Π.Π.Αθήνας και η Ε.Ε σας εύχονται πρωτίστως υπομονή και αισιοδοξία σε σας και στις οικογένειες σας. Στην δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται όλη η χώρα βρήκαμε έναν τρόπο να σπάσουμε την μονοτονία και να ασχοληθούμε με το αντικείμενο μας την προπονητική. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε σεμινάρια τηλεδιάσκεψης μέσω μιας εφαρμογής. Η θεματολογία θα είναι πλούσια, με ξένους και Έλληνες προπονητές, αθλητικούς ψυχολόγους, αναλυτές, εργοφυσιολόγους ,θέματα ακαδημιών και άλλα. Έτσι θα κάνουμε την διαφορά (οι Αθηναίοι προπονητές) σαν ενεργός σύνδεσμος σε περίοδο καραντίνας άλλα θα έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη νοητική βιβλιοθήκη. Η διαδικασία παρακολούθησης επιμορφωτικού σεμιναρίου για τα μέλη μας θα είναι πολύ απλή.
Για τη συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη (ψηφιακή αίθουσα) ισχύουν:
1. Εγκατάσταση του απαιτούμενου δωρεάν λογισμικού (zoom meeting) στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή στο iPad – Tablet – κινητό
2. Διάρκεια σεμιναρίου κάθε ενότητας 60 λεπτά .
3. Αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος έναρξης της τηλεδιάσκεψης .
1. Στην τηλεδιάσκεψη γίνεται μόνο χρήση μικροφώνου.
2. Δεν επιτρέπεται καμία ψηφιακή εγγραφή ή άλλου τύπου καταγραφή της τηλεδιάσκεψης και η διάχυση του περιεχομένου της τηλεδιάσκεψης στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
3. Μέγιστος αριθμός που μπορούν να παρακολουθήσουν το online σεμινάριο είναι τα 100 άτομα .
4. Στο τέλος κάθε ομιλίας θα πραγματοποιούνται ερωτήσεις ( γραπτώς στο chat ) και θα δίνεται κωδικός στον καθέναν σας για να συμμετάσχετε στο σχετικό σεμινάριο. Η σχετική λίστα θα είναι έως 100 προπονητές την φορά και θα τηρείτε προτεραιότητα, αφού στείλετε προσωπικό μήνυμα στο μέσεντζερ του Σ.Π.Π.Α . στο Facebook : https://www.facebook.com/sppathinas/ αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο σας το E-MAIL σας όπου θα σας σταλεί η εφαρμογή και ο κωδικός για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο και σχετικές οδηγίες.
ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ!!
Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο θα γίνει την Τετάρτη στις 17.30 και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από αύριο. Ως εκ τούτου ο Σ.Π.Π. Αθήνας θα προσπαθήσει με τέτοιες ενέργειες να περνάμε τις δύσκολες ήμερες αυτές καλύτερα και επικοδομητικά .Ευχόμαστε το γρηγορότερο καλή αντάμωση.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε
Ο Πρόεδρος :
ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ